fireworks

Friday, December 31, 2010

migraines

A migraine is a neurological syndrome (a series of symptoms or signs) which often presents itself as a severe headache. There are different types of migraines, but most give the sufferer (sick person) a headache and might make them dizzy or want to stay away from bright lights (photophobia) or loud noises (hyperacusis). They can also include visual disturbances (such as seeing funny patterns or lights/colours) and other disturbances of senses (funny smells or tastes can sometimes occur during a migraine). While most people who have migraines get a headache, not all migraine sufferers experience a headache.
Migraines can last a long time, from 4 to 72 hours, but in most cases only last about 4 hours. The cause of migraines is unknown, but it is often believed to be linked to family medical history, and many migraine sufferers have family who suffer from them too.



- ini daripada seseorang dan penulis pun percaya juga...

"Nak share dgn semua org petua untuk menghilangkan sakit kepala. Ni aku sendiri buat sebab tu la berani share dgn korang semua. Petua ni pun aku pernah terbaca, kat mana entah dah lupa sebab dah lama dah. Aku pun try buat & bila dah beberapa lama aku buat aku dapati memang ianya mujarab tapi baru hari ni teringat nak masukkan dalam blog ni. Cara paling bagus untuk menghilangkan sakit kepala/migraine ialah sujud lama sikit pada sujud yg terakhir terutama sekali waktu solat subuh. Semasa sujud tu berdoa la. Insyaallah, korang akan jarang alami sakit kepala. Cuba la. Kalau boleh buat setiap waktu solat. Jika tidak, waktu subuh mesti buat. Selamat mencuba."

penulis ada baca gak yang otak manusia memerlukan darah yg cukup utk berfungsi secara normal. Tp ada beberapa urat saraf yg x dimasuki oleh darah..dgn bersujud barulah darah akan mengalir ke bhgian urat saraf tuh.. 

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget