fireworks

Tuesday, January 4, 2011

sanjivani- a medical boon

Bissmillahirrahmanirrahimm...dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang..
Assalamualaikum..(~.~)..


ok, first of all, nak kongsi dengan semua..


_SANJIVANI_
Waktu sekolah rendah dulu memang suka sangat cerita ni.. dulu tayang d astro prima..huh! minat sgt. lagipun waktu tu memang tengah suka nak jadi doktor. (tapi skrg nk jadi doktor tu xdelah..hehe)
Itulah, tak tahu kenapa hari ini teringat dengan cerita ni.. jadi nak suggestkan lah dengan sesiapa yang amik biology..jomlah tgok cerita ni..boleh jadi peransang..(haha..lgpun penulis sebenarnya K.O dengan subjek ni..tapi hope dpt yg terbaik utk result..A- utk subjek ni pun, bersyukur sangat2)..
Ok, utk semua cubalah tgk cerita ni wpun episode dia pnjg..tp better tengok yang awal2 la coz yg tgh2 tu banyak kisah cinta yg RUMIT sgt..bg penulis la! Haaaahaaa..


ok, layan..._SANJIVANI_






"











The breath of fresh air and class that the serial Sanjivani-A Medical Boon lent to the small screen when it commenced ten months ago, still persists. It all started with the endeavors of Siddharth Malhotra of Cinevistaas Ltd. as the creative producer of Sanjivani, his role in its conception and shaping up has been integral. Tall, handsome and charming as he is, he has no right to remain behind the camera. One meets him and is immediately inducted into a world where innovative story ideas are afloat and shared. Here, he spritedly speaks on Sanjivani and Cinevistaas...
Enjoy this drama..its interest us, for sure!!

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget